Anna Grethe Aaen har valgt at få udviklet et nyt WEB-site til sit ellers velkendte domæne www.annagretheaaen.dk Samarbejdet med WEB-konsulenten fra www.fish-it.dk betyder blandt andet at hennes WEB-site fungerer på alle typer devices. Derudover er opdateringer, tilføjelser eller ændringer en del af aftalen.

 

annegretheaaen 01

Som hun selv giver udtryk på Facebook;

 · Svar · 21. maj kl. 14:35

Anna Grethe Aaen Og jeg er dybt taknemmelig for at have fået etableret samarbejdet med fisk-it.dk. Jeg behøver ikke mere have problemer med at opdatere mit website. Jeg udsatte ofte handlingen..... og så bliver der jo ikke lettere at huske, hvordan man gør det med "koderne". God søndag til dig 

 

       · Svar · 2 · 20. maj kl. 18:14

Anna Grethe Aaen Tak Poul Aage. Jeg har netop fået lavet et helt nyt website af min webmaster Frank Bormann. Nu kan jeg fremover nøjes med at affotografere mine billeder, og derefter klarer webmasteren resten. Jeg er så glad for den løsning. God weekend. Er Clare kommet retur til dk?

 

WEB-konsulenten hos fish-IT vil altid som en del af serviceaftalen arbejde med de ønsker, du eller din virksomhed måtte have. Problemløsning eller videreudvikling er en del af serviceaftalen og giver ingen ekstra regninger.

Prøv se på de mangfoldige WEB-sites som fish-IT har udviklet på det seneste - efter kundens ønsker. (link til referencer).

Jeg står som WEB-konsulent til rådighed for at drøfte ganske uforpligtende jeres ide om at have et WEB-site. Og den del er ellers så gratis som det kan være.

Man kan kontakte mig via Facebook eller direkte på fish-IT (link til kontakt)

 
fish2017